+36 20 9230 184 sukosdlaszlo@gmail.com

A Reflax masszírozó ágy lehetőséget biztosít azon vendégeknek, akik nem kedvelik a testi érintkezést, illetve szeretnék megőrizni intimitásukat.

Alternatívát jelenthet a Ceragem ágy azoknak is, akik a kézi masszírozáshoz elengedhetetlen olajokat, illetve masszázs krémeket nehezen viselik testükön, hiszen a masszázs ágy saját ruhában használható. Ugyanakkor tökéletesen kiegészítheti a kézi masszírozást a termoterápiás ágy által nyújtott gerinc mentén lévő izmok lazítása, illetve a gerinc nyújtása, ami egyrészt megkönnyíti a kézi masszőr munkáját, másrészt biztosítja a vendégek teljes ellazulását.

A masszázsnak köszönhetően az egyén felfrissül, fizikai panaszai enyhülnek, teljesítőképessége fokozódik, a stressz mértéke pedig csökken. A készülék többféle masszázs-program kiválasztását teszi lehetővé, mely programok mindegyike külön-külön egy adott panaszra nyújthat megoldást.

Az elmúlt 4 év tapasztalata bebizonyította, hogy azok, akik otthonukban  másfél havonta 10 napig, használták a Ceragem ágyat, egyértelműen javulásról számoltak be.