+36 20 9230 184 sukosdlaszlo@gmail.com

Akupresszúra és hőterápia minél tökéletesebb relaxáció érdekében a jade masszázs egyesíti az akupresszúra és a hőterápia előnyeit. A meleg jade golyók végiggördülnek a gerinc mentén és a megfelelő helyeken nyomást gyakorolnak a gerincoszlopra, ezáltal javítva a vérkeringést az egész szervezetben.
A hátgerincmasszázs gyógyhatása: a hát- és derékfájás leggyakoribb okai a rossz testtartásban, a helytelen gerincterhelésben, a testmozgás hiányában és a túlhajszolt, stresszes életmódban keresendők. A testtartás a gravitáció függvénye. Minden egyes csigolya az alatta lévőn támaszkodik. A szomszédos csigolyatestek között rugalmas porckorongok találhatók, melyek terhelés hatására összenyomódnak, veszítenek nedvességtartalmukból és ellapulnak. A kezelés nyitja a gerincoszlopot ezért a porckorongok ismét hidratálódnak, megőrzik eredeti méretüket és alakjukat.
Az emberi szervezet biológiai folyamatai számára nélkülözhetetlen a fény és a hő. Az infrasugarak mélyen behatolnak az emberi testbe. A jade kövek masszírozó hatása ellazítja a feszes, görcsös izmokat a gerincoszlop vonalában és ezzel egy időben az infravörös sugárzás is kifejti jótékony hatását. A jade megtartja a hőt, és azt testünknek átadja. A masszázs segítségével javíthatunk a meghúzódásos problémákon és növelhetjük az egész hátgerinc rugalmasságát. A jade serkentően hat a fontos akupunktúrás pontokra, úgy hogy azok erősítik az anyagcserét, mialatt végighalad a hátgerincen. Körforgásba hozza a test energiáját, ami javítja az immunrendszert.